Românul care a făcut furori cu numărul de înmatriculare al mașinii personale ”M__E PSD” candidează independent la europarlamentare. Răzvan Ștefănescu ajunge și la Zalău să strângă semnături

Răzvan Ștefănescu, românul care a deranjat autoritățile românești cu numărul de înmatriculare al autoturismului său personal ”M__E PSD” candidează independent la alegerile europarlamentare, iar acum strânge semnături din toate orașele importante din țară pentru a se înscrie în cursa electorală pentru Parlamentul European. Răzvan Ștefănescu va ajunge în 7 martie și la Zalău. Răzvan Ștefănescu a devenit cunoscut anul trecut în vară în timp ce se plimba prin țară cu o mașină având numărul de înmatriculare ”M__E PSD” înregistrat de autoritățile din Suedia, omul muncind în străinătate de mai mulți ani. După aproximativ două săptămâni în care s-a plimbat prin România cu autoturismul având număr de înmatriculare respectiv, într-un final autoritățile din România i-au ridicat plăcuțele cu numărul de înmatriculare, l-au amendat și i-au întocmit dosar penal, titrează vrancea 24.

“Europarlamentarii au obligația să țină permanent legătura cu electoratul și să răspundă nevoilor acestora, analizează legilslația, propun soluții si rapoarte in parlamentul european care se supun votului. Dezamăgirea și neîncrederea românilor se trag din faptul că noi poporul nu suntem reperezentați și majoritatea celor ce au fost și sunt aleși, aleg să mintă in fața parlamentului. Aleg să ascundă adevăruri dureroase, aleg să lupte pentru atragerea oarbă de fonduri europene care in final dispar în buzunarele lor. Eu voi alege să fiu atipic. Voi alege să ascult si să mă implic activ tinând cont de toate problemele noastre pentru ca voința poporului să fie clară și nealterată. Niciodată în Parlamentul European nu vreau să aud o sleahtă de agramați psd-iști spunând: poporul care ne susține este mărturie.(V.D.) Am mai spus acest lucru și o să îl spun deoarece mă face încrezator. Sunt un om de rând, unul din fiii României, unul din miloanele EXPATRO și îmi doresc măcar o dată să câștige omul de rând. Îmi doresc să văd și să aud adevăruri spuse si lupte câștigate. Ne-au furat atâtea însă nu pot fura voința unui om. Acum că listele au fost facute publice va incepe pentru mine, familia mea si prieteni o munca grea in speranța că vom reuși noi oamenii de rând, oamenii simplii cărora nimeni nu le-ar da niciodată vreo șansă. Vă rog să vă gândiți că pasivitatea de care am dat dovadă la toate alegerile ne-a adus în situația de azi și vă rog să votați. Oricărui candidat sau partid i-ați da votul dvs. contează pentru că 2019 este și TREBUIE SĂ FIE despre NOI“ scrie Răzvan Ștefănescu pe pagina personală de facebook.

sursa foto facebook Răzvan Ștefănescu

Adauga comentariu