Rockerul zălăuan, Nelu Brindea despre petiția prin care se cere pedeapsa cu moartea pentru rockeri: ”Este o porcărie și nu trebuie luată în seamă”

Peste 4.100 de români au semnat o petiție prin care se cere pedeapsa cu moarte pentru cei care promovează rockul. Iată și descrierea petiției, care a fost inițiată în 2015, de Loredana Schneider, din Targu Jiu, protrivit site-ului www.petitieonline.ro

”Vrem interzicerea muzicii rock în România și legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical. Rock-ul promovează violența și satanismul, iar noi suntem o țară creștină. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din București. MUZICA ROCK UCIDE ȘI VĂ ÎNDEPĂRTEAZĂ DE DUMNEZEU”.  

Printre semnatarii petiției care cer moarte rockerilor se numără și 20 de sălăjeni, 11 din Zalău și 9 din Jibou. Unul dintre cei mai reprezentativi rockeri ai județului Sălaj, Nelu Brîndea, fost solist la trupa Ataria spune despre această petiție că este o porcărie și nu trebuie luată în seamă.

”Eu cred că oameni tâmpiți sunt destui în România. Nu cred că se poate întâmpla așa ceva. Aproape tot ce se discută pe această temă cred că e o discuție aruncată așa la întâmplare. Este aberant ce spun inițiatorii petiției. În urma unei petiții nu se poate face mare lucru, mai mult pedeapsa cu moartea nu se dă nici la cei mai periculoși criminali. Prin anii 1600 - 1700 știu că existau pedepse cu moartea pentru vrajitoare. Nu știu cine o semneze așa ceva, mai mult 60% dintre români sunt rockeri. Oamenii nu fac diferență între cei care ascultă și cei care se manifestă sau îl iau ca un stil de viață, cum sunt și eu. În concluzie, această petiție este o porcărie”, ne-a declarat Nelu Brîndea, fostul solist de la Ataria.

Petiția a fost semnată de 4.104 români, cei mai mulți din București (468), Iași (154) și Suceava (119)

Comentarii

ION

11.10.2018 13:52

como o semnat si pupilul sau eduard farcas

Adauga comentariu