Rezultate de EXCEPȚIE obținute de elevii sălăjeni la Olimpiada Națională de Informatică. Trei medalii de aur, una de argint și o medalie de bronz

Toți cei cinci liceeni sălăjeni care au participat în perioada 30 aprilie - 04 mai la Olimpiada Națională de Informatică de la Suceava s-au întors acasă cu medalii. Cotor Andrei elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău a obținut premiul II și medalia de aur. Pop Alex Nicolae, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Silvania” a obținut premiul III și Medalie de aur, Hil Shantih Alex, elev în clasa a XI-a tot la Colegiul Național „Silvania” Zalău a obținut mențiune și medalie de argint, iar Pop Bogdan elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău s-a întors acasă cu premiul II și medalie de aur. Neghină Dragoș elev al Colegiului Național „Silvania” Zalău a obținut medalie de bronz la olimpiada de informatică. Lotul județului Sălaj format din cei cinci elevi a fost însoțit de Revnic Gheorghe, profesor la Colegiul Național „Silvania” Zalău. 

Întrucât toţi eleii au obţinut premii, menţiuni sau medalii la Olimpiada Naţională de Informatică, în data de 3 mai au participat la proba de baraj pentru selecţia în lotul naţional ce va reprezenta România la etapa internaţională. Elevul Pop Bogdan Petru din clasa a XII-a C de la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău face parte din lotul național în vederea participării la competițiile internaționale din Calendarul olimpiadelor și concursurilor internaționale, aprobat de Ministerul Educației pentru anul 2019.

Adauga comentariu