Revolta fotbaliștilor de la SCM Zalău

Un lucru extrem de interesant s-a petrecut înaintea celor mai importante meciuri din istoria echipei SCM Zalău. Pornită la drum cu un obiectiv îndrăzneț, locurile 1-4, formația antrenată de George Zima a fost la o secundă de promovarea în Liga a 2-a. Însă, înaintea meciurilor de baraj, a avut loc o mică răscoală în vestiarul echipei, după cum ne-au povestit mai multe persoane apropiate de SCM Zalău.

Potrivit informațiilor Ziarul de Sălaj se pare că la trei zile după ce George Zima a semnat cu formația zălăuană a avut loc o dispută între jucători și conducere pe motivul ca nu au primit primele pentru calificarea la baraj. Mai mulți jucători, unii chiar titulari, dar care între timp s-au accidentat și nu au mai apucat sa joace în toate meciurile la baraj, au amenințat că nu ies la antrenamente. Unul dintre acești jucători a luat o sumă imensă de bani, însă în ultima lună, acesta nu a evoluat pentru Zalău. Mai mult decât atât, jucătorul se pare că va pleca de la Zalău spre străinătate, cu destinația Austria.

Directorul clubului zălăuan, Marcel Doru Târle susține că a avut loc o discuție între jucători și conducere pe marginea primelor, întrevedere după care jucători au intrat la antrenamente.

"Este adevărat că am avut o discuție cu jucătorii despre prime. Le-am explicat totul și cred că au înțeles modul cum se acordă aceste bonusuri. Cert este că în ziua discuției jucătorii au ieșit la antrenament", a spus Doru Țârle. 

Una peste alta să mai spunem că în cursul zilei de ieri au ajuns primele la jucători, bonificație care se ridică la 3.000 de lei la unii jucători.

Adauga comentariu