Restaurantul Spartan din Zalău Value Center face angajări

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața fast-food din România, Spartan, va ajunge și în Zalău, și mai mult decât atât face angajări pentru restaurantul din Zalău Value Center. 

În acest context, Spartan caută manager, casier, pizzar și ajutor de bucătar. Viitorii angajați Spartan trebuie să aibă atitudine orientată către client; politețe, abilităţi bune de comunicare și să fie o persoană energică şi amabilă. De asemenea "spartanul" trebuie să orienteze spre o atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu clienţii şi colegii. 

Munca la Spartan este una ușoară și constă în servirea rapidă și calitativă a clientilor; urmărirea condițiile de valabilitate, păstrare, depozitare, manipulare și administrare a produselor; montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire şi realizează elementele estetice ale preparatelor debarasarea şi asigurarea curăţeniei. 

Spartan Zalău pune la bătaie pentru viitorii angajați tichete de masă (15 lei/zi); salariu atractiv; masă asigurată în restaurant; majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie: 6 luni, 1 an, 2 ani; contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Specialitățile Spartan sunt inspirate din bucătăria grecească însă modul de prepare este unul propriu, iar gama largă de ingrediente duce la o combinație unică de gusturi. 

Boss-ul Spartan România este suceveanul Ștefan Mandachi, nimeni altul decât inițiatorul campaniei #șîeu în care cerea construcția de autostrăzi. 

Zalău Value Center, cel nai mare centrul comercial din oraș se va deschide în 7 noiembrie. 

 

 

Adauga comentariu