RESPECT și JOS PĂLĂRIA pentru MULTICOM: magazinul a donat materiale pentru a construi o casă NOUĂ familiei lui Marius din Cuceu

Magazinul de materiale de construcții Multicom demonstrează încă odată că este una dintre cele mai implicate firme în activitățile sociale din Sălaj, dacă nu chiar cea mai implicată. Fără a le cere sprijinul, la inițiativa consiliului de conducere al Multicom, reprezentanții magazinului ne-au contactat și ne-au asigurat că DONEAZĂ toate materialele de construcții necesare pentru o casă nouă dedicată familiei lui Marius din Cuceu, geniul care trăiește într-o casă dărăpănată cu doar 600 de lei pe lună. 

Așa cum nu credeam nici măcar o secundă, cei de la Multicom nu doar că au dat asigurări că se ocupă de tot, ci chiar au trimis o echipă la familia lui Marius, pentru a lua măsurători și a vedea tot ce este nevoie pentru realziarea unei case. 

Marius nu va avea doar un Crăciun mult mai fericit, ci datorită Multicom va avea un viitor mult mai luminos. Marius își va putea expune medaliile cucerite la concursuri de matematică într-o cameră modernă, care va fi doar a lui. Copilul nu va mai fi nevoit să doarmă în aceeași cameră cu părinți, loc unde și mânâncă și se spală. De acum înainte Marius va avea toate condițiile pentru un trai decent. Va avea camera lui, va avea o baie unde să facă duș și va avea o bucătărie unde să-și prepare mâncarea preferată.

Mai mult, mama sa, care are mari probleme de mobilitate, având un handicap la picior, nu va mai fi nevoită să meargă în fundul grădinii pentru a ajunge la toaletă. Destinul lui Marius este schimbat toatal din acest moment grație implicării MULTICOM. Marius are acum în fața un viitor mult mai strălucit și cu siguranță va reuși să-și ducă la capăt visul, acela de a fi unul dintre cei mai buni matematicieni din România.

Dacă Marius va ajunge, și suntem siguri că va ajunge, o persoană importantă în acest județ, în această țară, în orice domeniu, findcă deja vorbește foarte bine și limba engleză, atunci vreau să știți că toate acestea se datorează unor oamei cu suflet mare, printre care, pe primele locuri fără doar și poate putem plasa echipa MULTICOM!

Jos pălăria și RESPECT! 

Adauga comentariu