A renunțat la FOTBAL pentru Cariera Militară. Fostul portar al celor de la FC Zalău, CFR Cluj și U CLUJ, Cristian Man a obsolvit Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești

Fostul portar al celor de la FC Zalău, CFR Cluj și Universitatea Cluj, Cristi Man a spus adio fotbalului de performanță pentru o nouă carieră, cea militară. La începutul acestei luni, mai exact pe 2 noiembrie, Cristi Man a obsolvit Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești. 

Chiar dacă a fost un portar talentat și foarte serios, zălăuanul de 24 ani s-a hotărât să facă o schimbare pe plan profesional. La toate echipele la care a fost legitimat, Man s-a făcut remarcat cu paradele sale, fiind om de bază. Cel mai mare rezultat la obținut în anul 2012. Atunci zălăuanul a fost legitimat la CFR Cluj, iar formația antrenată de Paulo Sergio a reușit să se impună pe terenul celor de la Manchester United, scor 1-0, într-o partidă din grupele Ligii Campionilor.

”Mi-am dorit o nouă carieră cu o stabilitate și de viitor. Am considerat că am ajuns în punctul în care am nevoie de o schimbare pe plan profesional deoarece în fotbal se întâmplă unele lucruri care mă țineau în loc și nu puteam să evoluez ... din cauza unor interese și altor chestii pe care le știe toată lumea. Poți să fi cel mai bun, dar din păcate dacă nu ai pe cineva care să te susțină e în zadar. Așa că am hotărât să mă reprofilez și sper să îmi fac treaba cât mai bine pe noul drum pe care am pornit”, ne-a declarat fostul portar, Cristi Man.

Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești este instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

 

Adauga comentariu