Reîncep procedurile pentru repartizarea locuințelor sociale. Zălăuanii care au solicitat o astfel de locuință trebuie să depună dosarele complete până în 31 mai

Primăria Zalău aduce în atenţia persoanelor interesate reluarea procedurilor necesare repartizării locuințelor sociale ce vor deveni vacante în cursul anului 2019, proprietate publică a municipiului. Persoanele care au solicitat repartizarea unei locuinţe sociale până în data de 28 februarie 2019 trebuie să completeze dosarele depuse cu actele doveditoare, prevăzute în anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 120 din 20 mai 2013 privind criteriile de acordare a locuinţelor sociale, proprietate publică a municipiului Zalău. Termenul limită de depunere a actelor doveditoare este 31 mai 2019. Informații cu privire la actele necesare care trebuie depuse pentru a dovedi îndeplinirea criteriilor de acordare a locuințelor sociale se pot obţine de la Centrul de Relaţii cu Publicul, camera 4 din cadrul Primăriei, consultând avizierul instituției sau accesând link-ul www.zalausj.ro / secţiunea Anunţuri publice.

În municipiul Zalău există 101 locuințe sociale din care sunt ocupate 100, iar pe lista de așteptare mai sunt două cereri pentru obținerea unei locuințe sociale. În ultimii 10 ani, în municipiul Zalău nu s-au construit locuințe sociale noi și nici în urmatorul an în Lista de investiții nu este cuprinsă construirea altor locuințe sociale, potrivit datelor furnizate de biroul de presă al Primăriei  Zalău. În schimb, imobilul Silvania – Astralis va fi transformat în bloc de locuințe sociale și va avea 16 apartamente. Lucrările vor fi finalizate în vara acestui an, iar valoarea contractului se ridică la aproximativ 1,5 milioane de lei.

Adauga comentariu