Regal fotbalistic pentru ARNI. Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Adrian Mihalcea vor juca fotbal la Zalău în cadrul unui eveniment caritabil

Duminica Floriilor va fi dedicată în întregime jurnalistului de la ZTV, Arnold Schlachter. După cum bine știți, Arni a trecut prin momente extrem de dificile, iar acum încearcă să se recupereze și mai mult are nevoie și de noi, de oameni cu suflet. 

În acest sens, în 21 aprilie va avea loc la Zalău, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”, un eveniment caritabil pentru Arni, cu implicarea lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. Capul de afiș al evenimentului va fi un meci amical între Prietenii lui Arni și Naționala României la fotbal. Din echipa României și-au anunțat prezența Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Adrian Mihalcea, sportivi sau antrenori care nu mai au nevoie de prezentare. 

Actiunea va debuta cu un turneu minifotbal de copii, apoi campionii BOGDAN FARCAS, FERI ANDRASONI, REMUS HEREDEU, GEORGIANA PADURE, COZMA ALEXANDRA, ELENA HODACU vor face o demonstratie de Culturism si Fitness. La finalul partidei de fotbal dintre Prietenii lui Arni și România va avea loc licitatie cu tricourile celor care au jucat pe teren. 

Arnold Schlachter fost culturism de performanta, presedintele Clubului Sportiv Dracula GYM Zalau, jurnalist la televiziunea locala online ZTV.ro si corespondent Antena 1&3, tatal unui baietel de 2 ani si 5 luni, a fost diagnosticat in luna februarie cu tumoare cancerigena agresiva invaziva (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee şi esofag; a necesitat reconstrucţie de esofag), toate aceste organe fiind indepartate in urma a 3 operatii la care a fost suspus in mai putin de 2 luni. Din pacate, boala sa a fost depistata in faza avansata.

Pentru cei care nu ştiu, Arnie a practicat culturismul, inca din anul 1993 si a avut rezultate bune si la Campionatele Regionale si Nationale. Sportivii clubului Hercules GYM Zalau la acea vreme au avut medalii la competitiile de anvergura din Romania.
De cativa ani Arni, a devenit arbitru, ultima data a arbitrat la Campionatul National de Culturism si Fitness – Masters din anul 2016, desfasurat la Simleu Silvaniei.

De unde îmi cumpăr bilet

Biletele la meciul care va avea loc in duminica floriilor pentru Arnold Schlachter, fost sportiv de performanta si jurnalist la televiziunea online ZTV si corespondent Antena 1&3, pot fi achizitionate din urmatoarele locatii:

1. Centrul de Cultura si Arta -  in intervalul orar Luni-joi  8-16, Vineri  8-13.30
2. Sala de fitness Dracula Gym -  din incinta Casei de Moda, etajul 3, langa LIDL.
3. La fata locului respectiv -  Duminica 21 aprilie, ora 13

 

 

 


Adauga comentariu