Reacția PSD Sălaj, după alegerile de la Șimleu: “Există suspiciunea că primarul nou ales a câștigat alegerile cu voturi cumpărate de la unii alegători”

La două zile după alegerile locale parțiale din Șimleu, PSD Sălaj are o reacție dură în ceea ce privește câștigătorul, intr-o postare pe Facebook. 

De asemenea, psdiștii le-a adus mulțumiri șimleuanilor care au votat Romeo Sabou. 

"Mulțumim șimleuanilor care, la alegerile din data de 27 iunie, au votat candidatul Partidului Social Democrat, Sabou Romeo!

PSD Șimleu Silvaniei și, implicit, PSD Sălaj au câștigat un număr însemnat de simpatizanți față de ultimele alegeri locale. Cele 2446 de voturi primite duminică de candidatul PSD demonstrează că am reușit un scor bun și că mulți dintre șimleuani au înțeles că orașul trebuie să se regăsească printre orașele dezvoltate.
 
Cât despre Partidul Național Liberal, față de alegerile de primar care au avut loc anul trecut, liberalii au pierdut voturi și, mai mult, există suspiciunea că primarul nou ales a câștigat alegerile cu voturi cumpărate de la unii alegători din comunitatea de rromi din Pustă. Este greu de explicat cum, aici, în Pustă, la alegerile locale anterioare, PNL a obținut 80 de voturi, iar acum 498 de voturi. Cunoaștem că există două dosare penale deschise pentru mită electorală, iar dacă acest lucru se confirmă, reputația noului primar ar fi grav afectată.
 
Indiferent de rezultat, deputatul dr. Florian Neaga și consilierii locali se vor implica activ în rezolvarea problemelor comunității din orașul Șimleu Silvaniei", este mesajul celor de PSD Sălaj. 

Adauga comentariu