Reacția primarului Zalăului, Ionel Ciunt, după perchezițiile de ieri de la sediul Sălăjeanul. Ce se va întâmpla cu Daniela Coța în PSD

Probleme mari la echipa de volei ACS VOLEI MUNICIPAL Zalău, acolo unde familia Coța, Vasile și Dana sunt la ”butoane”, adică conduc clubul pe înțelesul tuturor. Procurorii sălăjeni efectuează urmărirea penală ”în rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare, fals în înscrisuri sub semnatură privată în formă continuată și obținere ilegală de fonduri în formă continuată. 

Anchetatorii vizează modul în care Asociația Club Sportiv Volei Municipal Zalău a obținut finanțări nerambursabile din bugetul local al Municipiului Zalău în perioada 2016-2020 și modul în care au fost gestionate, ulterior obținerii, sumele de bani provenite din bugetul local. 

În acest context, Ionel Ciunt, primarul Zalăului se declară foarte liniștit după perchezițiile de ieri și susține că instituțiile trebuie să-și facă treaba cat mai bine. De asemenea, edilul zălăuan susține că Curtea de Conturi a efectuat controale an la Primaria Zalău. 

"Eu nu am nicio problemă și sunt foarte liniștit. Curtea de conturi a efectuat controale an de an, iar instituțiile din justiție trebuie să-si facă treabă. Repet, sunt foarte liniștit după perchezițiile de ieri", ne-a declarat Ionel Ciunt. 

Ce se întâmpla cu Daniela Coța în PSD

Cu siguranță apele au fost tulburate în interiorul PSD Sălaj, după intervențiile de ieri ale procurorilor sălăjeni la sediul redacției Sălăjeanul. De asemenea, reprezintă și o pată neagră pentru social-democrații din Sălaj, mai ales ca un viceprimar PSD-ist a fost în urmă cu câteva săptămâni condamnat la închisoare. 

Soarta Danielei Coța va fi pecetluită după terminarea interdictiilor, când va avea loc o intrunire a PSD-istilor. 

"După terminarea acestor interdictii cu siguranță ca vom avea o întâlnire în interiorul partidului și se vor lua măsuri potrivit statutului partidului", a încheiat Ionel Ciunt. 

 

Adauga comentariu