Reacția președintelui PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș după angajarea fostului primar Septimiu Țurcaș pe un post nou înființat cu dedicație. ”Avem de-a face cu o persoană condamnată penal”

Președintele PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș a avut o reacție dură, după ce fostul primar al orașului Șimleu Silvaniei a fost angajat pe un post nou, înființat cu dedicație în cadrul Asociația Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș Tisa (ADI Someș-Tisa). Liviu Fărcaș susține că partidul PLUS se delimitează total de astfel de numiri, având în vedere faptul că fostul edil este condamnat penal la trei ani de inchisoare și jumatate cu suspendare. 

”Noi nu susținem astfel de numiri chiar dacă acea funcție nu face parte direct din sistemul bugetar. Noi ne delimităm de astfel de numiri pentru că ținem foarte mult la sloganul nostru ”Fără penali în funcții publice”. Niciodată nu vom fi de acord cu astfel de numiri. Avem de-a face cu o persoană care a fost condamnată penal la trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare și practic s-a găsit o madalitate să i se ofere o altă șansă ceea ce nu este normal. Noi PLUS ne delimităm de această numire”, ne-a declarat  Liviu Fărcaș, președintele PLUS Sălaj. 

Adauga comentariu