Reacția medicului Florian Neaga la gafa monumentală făcută de președintele Senatului, Anca Dragu. “Anca Dragu, ne-a jignit prin ignoranța manifestată față de sălăjeni. Dacă vii în Zalău trebuie să știi că te afli în județul Sălaj”

Deputatul Florian Neagu a avut pe pagina oficială de Facebook o reație vehementă la gafa monumentală făcută de președintele Senatului, Anca Dragu la Zalău. 

Anca Dragu s-a aflat ieri pentru câteva ore în Zalău participând la lansarea biroului deputatului european Dacian Cioloș și a biroului parlamentarului Alin Prunean de la Zalău.

Într-o postare pe Facebook, Anca Dragu ne-a arătat ca habar nu are de județul Sălaj și de Consiliul Județean Sălaj, confundâdu-le cu județul Zalău și CJ Zalău. 

La scurt timp după gafa făcută de Dragu, deputatul Florian Neagu a reacționat vehement, explicând că 
președintele Senatului, Anca Dragu, a jignit azi ( n.r. ieri)  prin ignoranța manifestată față de sălăjeni. 

"Din poziția de președinte al Senatului, Anca Dragu ne aduce o jignire usturătoare. În vizită la Zalău fiind, azi, scrie pe facebook opinii despre ”județul Zalău”. Altfel spus, cam atât îi pasă despre județul Sălaj, cât știe despre el. Nici măcar cum se numește. 

Poate să aibă vreo credibilitate Anca Dragu, care vorbește în postarea ei și despre strategia președintelui ”Consiliului Județean Zalău” pentru creșterea calității vieții?! Nu are. E demagogie, sunt vorbe goale, pentru că dacă nu știi de fapt despre cine vorbești, cu atât mai puțin știi despre ce face. 

Oamenii de stat trebuie să fie cu adevărat preocupați de cei pe care îi administrează. Iar dacă vii în Zalău trebuie să știi că te afli în județul Sălaj. Și nu e suficient nici să știi cum se cheamă județul, trebuie să știi și care este situația în Sălaj dacă vrei să vorbești despre ea", a scris Neaga pe Facebook. 
 


Foto-Facebook
 

Adauga comentariu