Purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, Maria Cristea, printre cei mai buni comunicatori din țară

Cei mai buni purtători de cuvânt din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au primit laude, felicitări și premii de la ministrul Lucian Bode. Pe lista celor mai promți, responsabili și activi dintre comunicatorii din M.A.I se află și Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj. 

”Am organizat astăzi, (24 iunie 2021) la sediul MAI, o întâlnire a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, cu purtătorii de cuvânt din structurile de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră și de pompieri de la nivel central și teritorial. 

Chiar dacă evenimentul s-a desfășurat în sistem online, atmosfera a fost una destinsă  și plină de emoție! Ministrul i-a felicitat și i-a premiat pe cei mai activi dintre comunicatorii noștri, cei care în ultimul an au fost permanent printre oameni, aducând informații importante pentru comunități, mesaje de informare, de prevenire sau legate de restricțiile pe care această perioadă le-a impus. 

Munca purtătorilor de cuvânt nu este deloc ușoară. Purtătorii de cuvânt poartă responsabilitatea transmiterii mesajului instituțional cât mai bine documentat, la momentul oportun, într-o manieră accesibilă și, în același timp, fără a oferi opinii personale și fără a-și arăta emoțiile. 

Comunicarea presupune inteligență, adaptabilitate și disponibilitate 24/24h și raportarea permanentă la nevoile oamenilor din comunitățile în care își desfășoară activitatea. Le dorim comunicatorilor noștri să aibă succes în activitate și să fie în fiecare zi mai buni!”, a spus Lucian Bode.

Maria Cristea, de peste 11 ani, purtător de cuvând la IPJ Sălaj

Agent șef, Maria Cristea este de peste 11 ani purtător de cuvânt la IPJ Sălaj, iar din 2015 până în 1 iunie 2021 a ținut singură comunicarea cu jurnaliștii. 

Maria Cristea este un polițist care în ultima perioadă s-a aflat mai mereu printre oameni, în stradă, dar și aproape de ei prin mesajele transmise și informăriilor postate pe situ-ul poliției sălăjene. Mai mult decât atât, Maria Cristea are și un suflet mare și nu de puține ori a ales să se implice în cazuri umanitare pentru a da o mână de ajutor persoanelor aflate în suferință. 

”Le mulțumesc tuturor colegilor, pentru punctualitatea de care au dat dovadã în ceea ce privește transmiterea informațiilor, dar și jurnaliștilor, pentru colaborare, încredere și respect! Multă sănătate tuturor cetățenilor alături de familie și de cei dragi”, a spus Maria Cristea.

 

Adauga comentariu