PSD Sălaj a intrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

PSD Sălaj a depus aseara listele de candidații la Biroul Electoral Județean pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PSD-iștii suțin că la acest scrutin se bazează pe o echipă de oameni integri, profesioniști în domenii diferite, cu experiență și pregătiți să reprezinte sălăjenii în cea mai democratică instituție a statului!

Gheorghe Pop vrea un nou mandat de senator

”Am pornit cu încredere într-o nouă etapă electorală pentru alegerile parlamentare. Le mulțumesc tuturor colegilor social-democrați pentru onoarea de a deschide lista candidaților #PSDSălaj  pentru Senatul României! România și românii au nevoie de noi pentru a putea oferi, cu implicare și profesionalism, prin dezbateri constructive și politici sociale, siguranță în toate domeniile, mai ales în contextul economico-social actual! Doamne ajută!”, a spus senatorul Gheorghe Pop. 

Călin Forț, locul doi pe buletinul de vot de la Senat

”Le mulțumesc pentru susținere tuturor colegilor primari, viceprimari, președinți de organizații locale și, în special, colegilor din PSD Zalău. Pășim cu încredere în această campanie electorală, iar cu voturile zalauanilor și a tuturor sălăjenilor, vom reuși să sprijinim de la nivel legislativ și guvernamental toate proiectele utile comunităților locale!
Contăm pe sprijinul și pe votul dumneavoastră! Doamne ajută și succes echipei PSD Sălaj!”, a spus Călin Forț, administratorul public al Zalălui și candidat Senat. 

Candidații care intră în cursa electorală pentru alegerile din 6 decembrie 2020 sunt:

Camera Deputaților - Florian Neaga, Sergiu Paniei, Ioan Cheșeli, Dorin Gorgan, Valentina Souca și Ovidiu Costinaș;

Senatul României - Gheorghe Pop, Călin Forț, Dorel Man, Anca Ieremiea.


 

Adauga comentariu