PSD Sălaj face caterincă de posibilul candidat al USR la Primăria Zalău

Pe contul ofiicial al PSD Sălaj a apărut o postare în care social-democrații o ironizează pe Gabriela Carmen Olar, posibilul candidat al USR la Primăria Zalău. Ironizarea celor de la PSD a doamnei Olar vine în contextul în care USR-ista a încercat să vorbească despre bugetul Primăriei Zalău. 

"De unde nu-i, n-avem așteptări mari

Este o doamnă profesor - Gabriela Carmen Olar (USR) - care crede că se pricepe⁉️ la investiții și la bugetarea acestora. Creditul la care faceți referire, doamnă dragă, se folosește exact pentru scopul pentru care a fost contractat!

Adică, cofinanțarea proiectelor de investiții care au drept sursă de finanțare fondurile europene
Dacă sunteți de buna-credință și vă interesează cu adevărat lucrurile despre care "vă dați cu părerea" vă informăm că ai noștri colegi din Primăria Municipiului Zalău au disponibilitatea de a vă explica cum stă treaba cu bugetul local.În acest mod, ați învăța un lucru bun.

Vă sugerăm să vă ocupați mai întâi de pregătirea elevilor carora le predați la școală pentru că, la Gala Educației unde au fost premiați peste 500 de elevi cu rezultate excepționale, nu reținem să fi fost vreunul pregătit de dumneavoastră.

Este ușor să lansezi atacuri fără să fii bine documentat... ", scriu social-democrații pe facebook. 

Adauga comentariu