PSD-istul Dan Ghiurco, primarul care le face pe toate. Cum se schimbă orașul Jibou în 2020

Dan Ghiurco (PSD) a fost ales primar al Jiboului la localele din iunie 2016. In doar trei ani, Ghiurco a reușit sa schimbe fata orașului. Au fost modernizate parcuri, zona centrală a fost înfrumusețată și au început lucrările de reabilitare a străzii principale din oraș. Mai mult, Dan Ghiurco a organizat după câțiva ani de pauza, Zilele Orașului, un eveniment cu gust, apreciat de localnici. Iar planurile de viitor sunt mari. 

Și lucrurile bine făcute nu se opresc aici. Dan Ghiurco are în plan să construiască un bazin de înot, didactic, în premieră pentru Sălaj. Bazinul de înot se va realiza prin Compania Națională de Investiții și se va construi pe o suprafata de 5.350 mp. Valoare totală a proiectului de investiții este de 10.313.103,00. 

Un alt proiect major de pe agenda lui Ghiurco are va schimba fața orașului este construcția unei săli de sport cu 180 de locuri pe scaune. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de  8.622.961,00. 

De asemenea, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și programul Operațional Regional (POR) se vor reabilita și moderniza străzile T.Vladimirescu și Odorheiului. Dan Ghiurco se va ocupa în acest an și de reabilitarea și modernizarea Gradinitei cu Program normal nr. 2 și de  lucrări de intervenție privind creșterea performanțelor energetice ale blocurilor de locuințe O1, O2 și extinderea și reabilitarea termică la instalații și dotări la Gradinita Prichindel.

 

 

Adauga comentariu