Promisiunea lui Virgil Marius Bob, candidat la Primăria Șimleu. ”Promit să fiu corect și că în momentul preluării mandatului, voi solicita audit extern ce va avea ca tematică verificarea activităților de până acum, pentru a nu se ascunde nimic sub preș

Unul dintre candidații la fotoliul de primar al orașului Șimleu Silvaniei și probabil cel mai curat, cinstit și onest candidat din Sălaj ( din punctul meu de vedere ) Virgil Marius Bob, a promis șimleuanilor, într-o postare pe Facebook, un lucru care până acum nu prea l-am auzit la alți candidați. Toți spun că fac, ca dreg, însă Bob promite că va fi corect. 

”Până acum nu am promis nimic, în afară de faptul că voi fi corect. Când promiți ceva ce nu depinde numai de tine, nu ești decât un mincinos. Până acum am arătat câte ceva din ce am făcut în 25 de ani de experiență profesională, iar ce am făcut și ce fac acum are legătură directă cu ce voi putea face în calitate de primar al orașului Șimleu Silvaniei. Dar acum mai promit ceva.

Promit că în momentul preluării mandatului, voi solicita audit extern ce va avea ca tematică verificarea activităților de până acum, pentru a nu se ascunde nimic sub preș. Orice început de managment serios se face cu audit, cu inventar, altminteri nu faci decât să continui problemele, atenție, dacă există.
Repet, nu o fac din răzbunare, nu îmi permit să acuz pe cineva, doar promit că voi face ce-mi stă în putință să iasă adevărul la iveală.

Umilirea oamenilor nu face parte din planul meu de mandat și sunt cel mai înverșunat dușman al celor ce-i umilesc pe ceilalți. Numirile șefilor de instituții, fără expertiză profesională, dacă sunt reale, sunt abuzuri și reprezita un act de umilire a profesioniștilor din acele instituții. Sunt un dușman al mincinoșilor și al parveniților, ai celor ce vor să urce pe scară socială prin orice mijloace, oamenii de tip Dinu Păturică, personajul fără scrupule din “Ciocoii vechi și noi”. Credeți-mă, sunt câțiva ce au simțit-o pe pielea lor.

Nu credeam că vor fi atât de multe de zis în această campanie. Nu am intrat în această lupta să pierd, dar nici nu vreau să câștig prin șmecherii politice. De 30 de ani se minte cu nerușinare. Se aruncă cu promisiuni, în stânga și dreapta, de parcă cei ce promit au în buzunar locuri de muncă, înființează, creează, fac atâtea minuni, de-ți lasă senzația că în oraș va curge lapte și miere, prin albia Crasnei, în loc de apă și rahat, cum este acum. Să nu uite, că la lapte și miere trag muștele. Chiar nu mai există teama de a nu fi făcut mincinos după alegeri, contează doar să prinzi votul?”, este postarea lui Bob de pe Facebook. 

Adauga comentariu