Proiecte importante pentru acest an, în agenda Primăriei Șimleu Silvaniei. Construcția unor blocuri ANL

Primăria Șimleu Silvaniei are pe rol un proiect pentru construirea de blocuri ANL, în acest an. Primarul Septimiu Țurcaș a declarat că primul bloc, care va avea 16 apartamente, se află deja în licitație și va fi construit în zona noii săli de sport, lângă piața de vechituri, piață la care edilul vrea să renunțe cât mai curând. Apoi urmează să fie ridicate alte două blocuri, cu câte 20 de apartamente fiecare, astfel încât tinerii șimleuani vor avea la dispoziție 56 de apartamente cu chirii rezonabile.

Septimiu Țurcaș reamintește șimleuanilor care au depus dosare pentru închirierea unui apartament ANL că nu este suficientă doar cererea completată, dosarul trebuie să conțină acte de studii și certificate de naștere al copiilor sau cele de căsătorie. Cu toate că la Primăria Șimleu există cereri depuse în urmă cu 12 ani, acestea nu au fost onorate și asta pentru că lista pentru cei care vor să obțină chirie ANL se revizuiește anual, conform legii, iar apartamentele se acordă în funcție de punctajul obținut de fiecare solictant în parte. Punctajul crește în funcție de studii sau numărul de copii, motiv pentru care edilul de Șimleu solicită șimeuanilor să depună dosarele complete pentru a putea beneficia de o locuință ANL. 

Documentele se depun la Primăria Șimleu Silvaniei, la Serviciul Urbanism, de luni până joi între orele 08.00-16.00 și vineri între orele 08.00-12.00.

 

Adauga comentariu