Proiect măreț pentru Sălaj și Zalău: Spital Medical Militar NATO în oraș

Adrian Popan este candidatul PMP Sălaj pentru Primăria municipiului Zalău. Acumulând experiență ca și consilier local în această legislatură, Popan deschide lista candidaților pentru Consiliul Local al municipiului Zalău. Totodată, el este și al patrulea pe lista pentru Consiliul Județean Sălaj. Popan are 50 de ani și s-a născut în Cormeniș din comuna Lozna. Ajuns inginer proiectant la una din multinaționalele sălăjene, Popan este unul din fondatorii Filialei Sălaj a Partidului Mișcarea Populară, în anul 2013.

Unul din proiectele sale importante care cu siguranță ar schimba viața în Zalău, este realizarea unui centru medical militar NATO. 

Popan este de părere că Zalăul poate face această investiție având în vedere că Unitatea Militară dispune de 22 de hectare de teren. O bună colaborare între Primăria Zalău, Consiliul Local Zalău, Consiliul Județean și Ministerul Apărării Naționale ar face realizarea aecstui proiect măreț pentru Zalău și pentru Sălaj. Mai mult, Popan susține că lucrurile trebuie să se miște rapid pentru ca samsarii din imobiliare să nu pună mână pe acea suprafață de pământ. 

”Cred că ar trebui să avem o mare atenție pentru acest proiect pentru că ar declanșa o dezvoltare rapidă a Zalăului din toate punctele de vedere. În Zalău avem o Unitate Militară organizată pe 22 de hectare în apropiere de Spitalul Județan. Propun tuturor actorilor politici și nu numai să facem toate demersurile pentru o colaborare cu MApN în vederea realizării unui Centru Medical Militar NATO la Zalău, pe această locație. Imaginați-vă ce ar însemna pentru Zalău să intre în atenția NATO un astfel de proiect. O bună colaborare între Primăria Zalău, Consiliul Local Zalău, Consiliul Județean și Ministerul Apărării Naționale ar face realizarea aecstui proiect măreț pentru Zalău și pentru Sălaj. Trebuie să ne mișcăm repede pentru ca cele 22 de hectare să nu ajungă la samsarii din imobiliare”, a spus Popan.

 

 

Adauga comentariu