Producători din Sălaj pe rafturile Carrefour Zalău

Mai mulți producători din Sălaj și-au făcut loc pe rafturile hipermarketului Carrefour Zalău, magazin din centrul comerical Zalău Value Center. Fie că sunt producători de legume, fructe, carne, prăjituri sau pește, pe toate le găsiți începând din 6 noiembrie la Carrefour Zalău. 

Fructele de pădure de la ferma Save vor fi din 6 noiembrie pe rafturile hipermatketului. Fructele de pădure Save sunt mereu proaspete și aduc numeroase beneficii organismului. Ferma Stârciu este situată în comuna Crasna și oferă zilnic fructe de pădure, căpșuni, coacăze negre, coacăze roșii, zmeură și mure. De asemenea, prunele foarte prospete de la Brejele Ioan completează gama variată de fructe din Carrefour. 

Producătorul de legume, Bodea Olimpia este al doilea producător de tomate din Sălaj și va fi și el prezent pe rafturile din Carrefour. Farcaș Alexandra este un alt producător de legume care va încânta clienții Carrefour cu cele mai variate soiuri. 

Prăjiturile Morar Company, produsele Silvania și păstrăvul de Sfăraș vor face parte din 6 noiembrie din produsele pe care sălăjenii vor avea ocazia să le cumpere din Carrefour Zalău. 

Adauga comentariu