Procurorii sălăjeni l-au prins pe agresorul de la Penny, care a încercat să omoare un bărbat cu mai multe lovituri de cuțit

Procurorii sălăjeni l-au prins pe bărbatul care a încercat săptămâna trecută omoare un om cu 7 lovituri e cuțit, în zona magazinului Penny din cartierul zălăuan, Dumbrava. Agresorul în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat în fața prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul de lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoştinţa opiniei publice că, în urma activităţilor desfăşurate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Sălaj, în dosarul 145/P/2020 în care era începută urmărirea în rem pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, faptă săvârşită la data de 19 martie în zona magazinului Penny, cartier Dumbrava, la data de 25 martie, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare la locuinţa unor persoane fizice, activităţi în urma cărora a fost adus la sediul PT Sălaj numitul C. A. în vârstă de 26 de ani faţă de care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de tentativă la omor.

PT Sălaj a dispus faţă de suspectul C. A. măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca suspectul să fie prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea lămurii tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilitii răspunderii penale.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmării penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

foto cu caracter informativ

foto - oradesibiu.ro

Adauga comentariu