Probleme MARI la SCM Zalău. Echipa nu are jucători înainte cu două săptămâni de debutul în Liga a III-a

Pe lângă problemele administrative, ce țin de conducerea clubului, la SCM Zalău există o mare problemă și de lot. Echipa nu are jucători, iar unii dintre cei care sunt nu fac față nivelului de Liga a III-a după cum se vede și în rezultatele din meciurile amicale.

Pentru că unii sunt accidentați, la unii va renunța antrenorul iar alții au fost plecați, SCM Zalău a făcut deplasarea la CSM Satu Mare pentru a disputa un amical cu doar 13 jucători! Au fost 11 titulari și două rezerve, plus Vasile Jula, cel care este antrenor-jucător din lipsă de lot. 

La meciul de la Satu Mare de ieri, pierdut cu 1-0, SCM Zalău a făcut deplasarea cu Andrei Pop, Mare Tudor, Iustin Ardelean, Varga Markus, Răzvan Dulap (cpt.), Rareș Petruț - Gabriel Coți, Daniel Supuran, Denis Laza, Florin Pop, Andrei Bene, David Sîrbu și Adelin Moroșan.

A căzut și un transfer important, asta deorece unele persoane de pe lângă echipă nu mai doresc să ajute cu jucători după ce au văzut că nu există înțelegere între antrenor și conducere. 

Adauga comentariu