Primarul orașului Șimleu Silvaniei și prim-vicepreședinte al PNL Sălaj, Septimiu Cătălin Țurcaș îndeamnă șimleuanii la vot: ”Vă îndemn ca duminică să participați la vot și să votați cu cine credeți că vă reprezintă mai bine”

Primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Cătălin Țurcaș și prim-vicepreședinte al PNL Sălaj îndeamnă șimleuanii să participe la vot, duminică 26 mai la alegerile europarlamentare. ”Vă îndemn ca duminică să participați la vot și să votați cu cine credeți că vă reprezintă mai bine. M-as bucura dacă opțiunea dumneavoastră s-ar duce spre PNL. În 26 mai ne așteaptă un moment hotărâtor, fiecare dintre noi decidem viitorul european al României și independența justiției românești”.

Edilul de Șimleu amintește despre cei mai buni oameni propuși de PNL pentru aceste alegeri, cea mai bună echipă în frunte cu Rareș Bogdan un adevărat patriot care se bate de ani de zile cu abuzurile și nedreptățile din politică, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava care a dezvoltat Capitala Marii Uniri cu fonduri europene, Gheorghe Falcă primarul municipiului Arad membru în Comitetul Regiunilor din Uniunea Europeană și Daniel Buda europarlamentarul care a obținut majorarea subvențiilor la hectar pentru fermierii români, declară Septimiu Țurcaș. PNL este singurul partid din România care beneficiază de cele mai puternice și solide relații europene, are oamenii, realizările, programul și bunele relații europene cu care va duce România, în primul rând, în Uniunea Europeană.

Septimiu Țurcaș cere sprijinul șimleuanilor la alegerile de duminică: ”Îmi iubesc comunitatea și îmi doresc ca la final de mandat, anul viitor, casa noastră să poarte straie noi. Pentru asta am nevoie de ajutorul vostru pe 26 mai. De oamenii pe care noi îi vom alege depinde viitorul Europei, dar și viitorul nostru în Europa. Haideți să-i trimitem în Parlamentul European doar pe cei cărora le pasă de noi și care ne pot ajuta să facem din orașul nostru o adevărată casă, în care ne dorim să trăim noi, părinții și copiii noștri” transmite primarul orașului Șimleu Silvaniei.

Adauga comentariu