Primarul Jiboului, Dan Ghiurco, lămuriri la adresa candidaturii sale pentru Camera Deputaților: “Rămân la Jibou să duc mai departe proiectele începute”

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, a adus mai multe lămuriri în ceea ce privește candidatura sa la alegerile parlamentare din decembrie. 

Edilul a spus că va rămâne la Primăria Jibou și va merge mai departe cu proiectele începute, precum și cu multe alte investiții. 

"Vin cu un răspuns la articolul apărut în presă în urmă cu două zile, articol care menționa numele meu ca fiind favorit în cursa pentru Camera Deputaților. 

Pentru început, trebuie să spun că sunt onorat și mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată prin aceasta nominalizare. Aș fi ipocrit să nu recunosc că este atât o ofertă tentantă, cât și o șansă unică de a-mi dedica munca unei comunități și mai mari.
 
Cu toate acestea, mă văd nevoit să rămân la stadiul de recunoștință pentru votul de încredere, și să refuz respectuos și cu o oarecare părere de rău oferta. 

Prin candidatura pentru funcția de primar mi-am luat un angajament față de comunitatea noastră, pe care nu sunt dispus să-l încalc, deoarece sunt un om cu principii.

Voi continua proiectele începute și voi demara altele noi; îmi voi dedica toată energia și atenția către orașul Jibou de care sunt legat sufletește, și către voi, oamenii, care v-ați pus nădejdea în mine", a spus edilul din Jibou. 

 

Adauga comentariu