Primarul Ionel Ciunt după ce a câștigat al doilea mandat: ”Voi continua să muncesc pentru ZALĂU”

Ionel Ciunt a obținut al doilea mandat de primar după scrutinul de ieri. Edilul a ieșit azi cu o postare pe pagina de Facebook prin care le mulțumește alegatorilor și promite că va continua munca pentru Zalău. 

”Cu încrederea miilor de zălăuani, din grijă față de oameni și din respect și prețuire pentru opțiunea acestora, voi continua să muncesc pentru ZALĂU!

Votul pe care mi l-ați acordat înseamnă responsabilitate și implicare. Fără îndoială nu va fi usor, dar mă voi gândi mereu la toți cei care și-au pus nădejdea în mine și atunci voi găsi forța necesară pentru a continua.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și îi asigur de toată considerația mea și pe cei care au avut alte opțiuni”, este postarea lui Ciunt. 

Ionel Ciunt a obținut al doilea mandat de primar, după ce a obținut un procent de peste 56 % din totlul voturilor exprimate, la alegerile locale de ieri. Ciunt a fost ales de 10.375 de zălăuani, în timp ce Florin Iordache a fost ales de 6.013 persoane, reprezentând un procent de 32,6%. 

Adauga comentariu