Primarul care își înjură și umilește angajații a obținut un nou mandat în Surduc

Alin Băbănaș, primarul din Surduc a obținut un nou mandat după alegerile locale de duminică. Alin Băbănaș PNL a câștigat la o diferență de 300 de voturi fața de Maria Onicaș PSD. 

Băbănaș este primarul care în urmă cu câteva luni a fost acuzat că își înjură angajații din primărie că la ușa cortului, potrivit sportulsalajean.ro. Edilul a folosit expresii de genul “fu… Dumnezu” sau “mergeţi în p… mea”.

Mai mult, potrivit sursei citate, acesta le interzice angajaţilor să vorbească cu consilierii locali care au o altă coloratură politică, decât cea din care face parte edilul. 

“Nu se comportă urât, ci foarte urât. Ne şi înjură. Şi nu avem voie să vorbim cu conducerea veche (n.r. – fostul primar) că ei sunt de la PSD şi el e de la PNL.
Un exemplu concret, era nervos de la o şedinţă de Consiliu Local, unde consilierii PSD nu au votat nu ştiu ce act. Ne-a făcut şedinţă că de azi încolo, dacă mai vorbim cu ăştia cinci – că cinci consilieri sunt de la PSD –  mama dracului vă ia cu ei cu tot, că vă fu… Dumnezeu cu ei cu tot.
Mai spune că pu… îi e lui de noi, că ştie că numai două persoane din Primărie l-au votat şi restul nu, dar se fu… în voturile noastre, că nu are nevoie de ele”, este mărturia şocantă a unei angajate a Primăriei Surduc, potrivit sportulsalajean.ro

Adauga comentariu