Primăria Zalău nu acordă despăgubiri zălăuanilor pentru pagubele produse de grindină. Doar evaluează daunele?!

Furtuna puternică urmată de grindină care s-a dezlănțuit ieri în Zalău a produs pagube însemnate. Zălăunaii pot transmite INFORMĂRI către Primărie cu pagubele pe care le-au suferit după dezastrul provocat de grindină până astăzi la ora 14. Zălăuanii trebuie să facă dovada pagubelor produse bunurilor, terenuri, construcții sau autovehicule, însoțite de fotografii, pe adresa de e-mail primaria@zalausj.ro sau la Centrul de Relații cu Publicul al Primăriei municipiului Zalău, camera 4, până astăzi 29 mai 2019 la ora 14:00.

Având în vedere fenomenele meteo extreme din după-amiaza zilei de 28 mai 2019, se aduce în atenția persoanelor fizice și juridice din municipiul Zalău că în scopul centralizării (NU PENTRU DESPĂGUBIRI) pagubelor produse bunurilor, terenuri, construcții, autovehicule, se pot transmite INFORMĂRI, însoțite de fotografii, pe adresa de e-mail primaria@zalausj.ro sau la Centrul de Relații cu Publicul al Primăriei municipiului Zalău, camera 4, până astăzi 29 mai 2019 la ora 14:00.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit ieri la solicitarea viceprimarului municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, iar după o primă analiză a pagubelor produse de grindină în oraș s-au transmis resposabilități fiecărui membru al comitetului. Aceștia s-au deplasat în zonele cele mai afectate de fenomenele meteo extreme în vederea evaluării daunelor. Astfel s-au constat distrugeri mari la acoperișul și luminatoarele clădirii școlii gimnaziale ”C. Coposu” din cartierul Dumbrava Nord și Liceul de Artă Ioan Sima. Având în vedere lucrările ce trebuie efectuate imediat și pentru a nu pune în situație de pericol elevii școlii, s-a hotărât suspendarea cursurilor la Școala Gimnazială ”Corneliu Coposu”. Lucrători ai societății Citadin, ajutați de angajați ai I.S.U. Sălaj execută lucrări de punere în siguranță a clădirii, iar cursurile vor fi reluate mâine 30 mai 2019.

Adauga comentariu