Primăria Zalău este "pătată" cu SÂNGELE unei copile de 12 ani. Gurzău decide soarta orașului dintr-un fotoliu de secretar al comisiei pentru drepturile omului

A trecut jumătate de an de când o fetiță de doar 12 ani a murit  după ce a căzut dintr-un microbuz al firmei Gurzău Trans, iar patronul, care era și șofer este judecat pentru ucidere din culpă. În tot acest timp, Mariana Gurzău, coordonatorul de transport al firmei este secretarul Comisiei pentru Drepturile Omului din cadrul Consiliului Local Zalău și președintele organizației de femei a PSD Zalău. 

Mariana a participat inclusiv la ședința de Consiliu Local de astăzi, unde a votat toate proiectele de pe ordinea de zi. Credem însă că pentru imaginea Primăriei Zalău ar fi ideal ca acest consilier local să-și piardă sprijinul politic și să fie înlocuit cu următorul pe listă.  

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, iar la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Patronul firmei este judecat pentru ucidere din culpă, coordonatorul de transport, iar Mariana Gurzău decide soarta Zalăului. 

Adauga comentariu