Primăria Zalău dă 875.000 de lei pentru patru stații de încărcare a mașinilor electrice

Consilierii locali au aprobat în ședința de ieri, proiectul de hotărâre privind aprobarea cuprinderii în bugetul local al municipiului Zalău și în lista de investitii pe anul 2018, a sumelor necesare achiziționării Studiului de Fezabilitate necesar pentru accesarea unui proiect cu finanțare nerambursabilă pentru instalarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice. 

Peste cel mult doi ani, orașul Zalău va avea patru stații de încărcare a vehiculelor electrice, două vor fi amplasate în parcarea de la Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”, iar celelalte două vor fi amplasate în parcarea din spatele Primăriei Zalău, anunță viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

”Există o hătărâre a Consiliului Local prin care s-a aprobat bugetul pentru Studiului de Fezabilitate necesar pentru accesarea unui proiect cu finanțare nerambursabilă pentru instalarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice. Vor fi patru astfel de stații de încărcare, două la Sala Sporturilor și în parcarea din spatele Primăriei Zalău”, ne-a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel.

Valoarea totală a proiectului este de 875 de mii de lei, din care 760 de mii de la bugetul de stat.

Adauga comentariu