Primaria Zalau cumpara asfalt de la Gavril Biris, PSD-ist judecat in doua dosare de evaziune fiscala

Primaria Zalau a ajuns la concluzia ca statia de asfalt detinuta de Citadin nu face fata pentru a produce o cantitate asa mare incat sa poata asfalta Bulevardul Mihai Viteazu, astfel ca a trecut la planul B.

Conducerea Primariei a decis sa cumpere asfalt pe care il va folosi la reabilitarea Bulevardului, in timp ce asfaltul produs de Citadin va fi folosit pe alte strazi din oras. 

Cel care a castigat licitatia pentru a vinde asfalt Primariei Zalau este fostul consilier judetean al PSD, Gavril Biris, asa cum ne-a marturisit Teodor Balajel, viceprimarul orasului Zalau.

"Firma lui domnu Biris este cea care a castigat licitatia pentru a ne vinde asfalt. Nu stiu insa daca va ramane aceasta firma care ne va livra asfaltul sau, prin neprezentarea domnului Biris la semnarea contractului, vom putea alege firma de pe locul doi", ne-a transmis Teodor Balajel.

Ales consilier judetean in 2012 pe listele PSD, Biris a fost exclus din partid si a migrat la PP-DD. Pe numele lui sunt pe rolul instantelor doua dosare de evaziune fiscala. Cel mai celebru dosar este cel in care este acuzat, alaturi de afaceristii Ioan Galis si Ioan Huluban, de evaziune fiscala, prejudiciul ridicandu-se la 5 milioane de euro. 

Comentarii

Gggg

01.06.2018 07:54

Ai trecut de partea PNL sau USR? Cât timp nu ești imparțial și nu o să prezinți doar nume,nu de la ce partid aparține "infractorul",nu vei avea succes

gigi

01.06.2018 17:18

Stimati redactori ,de stiri senzationale,dati-mi un exemplu de afacerist ROMAN,care daca nu a facut evaziune,smecherie financiara,poate sa prospere intr-o afacere in aceasta tara.Nu va spun pilda cu ,,paiu si birna"dar as vrea sa va vad ca aceeasi masura critica o aveti si fata de Electrica ,OMV,Telecom ,Kauflandsi cite si mai cite.Un simplu om care fara nici un sprijin ajunge patron la o firma si hraneste vreo 50 de familii trebuie hulit si,,birfit"ca sa nu mai fie.Daca va sponsoriza si pe voi cu niste euroi la ziarul de Salaj poate nu era un ,,penal"cuvint la moda in ultimul timp.                                                                                                                                                                                                                               PS, poate aveti curajul sa publicati si comentariile mele,ca sa vad cita incredere poti avea in noul ziar de Salaj,

Eduard Farcaș

01.06.2018 18:37
Nu doar ca aprobam orice comentariu, ci asteptam si detalii despre ce vorbiti acolo

Adauga comentariu