Președintele USR Jibou îl acuză pe senatorul Pop că nu știe ce vorbește. "În Sălaj sunt drumuri ca în Austria", susține PSD-istul

Președintele USR Jibou, Mihai Tamaș a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ce a ajuns viral printre salajeni. USR-istul face "caterinca" de declarația senatorului PSD Salaj, Gheorghe Pop, care sustinea ca in Salaj avem drumuri ca in Austria. Mai mult, USR-istul sustine ca senatorul nu stie ce vorbeste atunci cand afirma ca in Salaj drumurile sunt ca in Austria.
 

"Pe drumul județean 191C, Zalău-Jibou via Creaca, în unele locuri buruienile de pe marginea drumului sunt înalte cât o mașină! Nu știu dacă parlamentarul PSD care spunea în campania din 2016 că "avem drumuri ca în Austria" la asta s-a referit, dar eu pe acolo nu am văzut așa ceva nici pe drumurile din câmp! 


Marginea drumului a fost "curățată" acum o luna de buruieni de o palmă de la asfalt, iar restul au rămas în picioare și au crescut ca'n povești. Pe banii noștri! Se va ocupa probabil natura de ele la toamnă/iarnă! 

NU, nu este normal. Eu mai aștept o săptămână și apoi depun sesizare la CJ Sălaj să vadă și ei în ce bătaie de joc a lucrat firma lor și la IPJ Sălaj pentru că este un adevărat pericol pentru siguranța participanților la trafic", este mesajul transmis de liderul USR Jibou.

 

 

Comentarii

un cetatean

06.07.2018 12:57

Ce mascarici ii si Pop asta!

Adauga comentariu