Președintele PLUS Sălaj - partidul lui Cioloș - descrie cu lux de amănunte cum sălăjenii au stat la coadă pentru a putea semna pentru Viorica Dăncilă

Președintele PLUS Sălaj, partidul lui Dacian Cioloș, a explicat cu lux de amănunte cum ieri, la cortul PSD din Zalău a fost coadă, iar zălăuanii se înghesuiau pentru a semna listele partidului de susținere a Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte al României.

Florin Iordache, liderul PLUS, a descris totul în detaliu, inclusiv a recunoscut că PSD are forța de a renaște. 

"Astazi a fost coada la cort la PSD.
Unul dintre domnii din poza a trecut pe langa mine dimineata si a inceput sa strige “Toti sunteti niste hoti, v-ati batut joc de popor de 30 de ani”.
In mai putin de jumatate de ora statea la coada la PSD.
Un alt domn, turmentat serios de buna dimineata la piata: “Cati bani ai primit sa porti tricoul cu Plus de la securisti”.
Si dansul a stat la coada.
Ce sa zic, sa stam linistiti, daca a picat Dragnea totul e OK, mai trage dl. primar un strat de asfalt turnat pe ploaie si 100 de lei la copii din taxele noastre (dar la iarna multi vor sta zgribuliti de frig in clase) si ne este chiar destul pentru cat de multe ne-am dorit de la viata.
Am vazut partidul asta renascut de prea multe ori ca sa nu imi dau seama cat sunt de periculosi daca ne aplecam pe o ureche", spune Iordache. 

foto sus - Agerpres, foto jos - facebook Florin Iordache

Adauga comentariu