Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu a vizitat Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a participat astăzi la o întâlnire cu dr. Monica Pușcaș, șeful Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Scopul întâlnirii a fost discutarea aspectelor privind buna funcționare a secției și evaluarea bolvanilor infectați cu virusul Sars-Cov2, dar care nu necesită internare.

”Am ales să vizitez astăzi Secția de Boli Infecțioase, una dintre cele mai greu încercate în această perioadă de pandemie, cadrele medicale de aici fiind încă de la început în prima linie în lupta cu COVID-19. Am asigurat-o pe doamna dr. Pușcaș de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Sălaj pentru a trece cu bine peste această perioadă. Se cuvine să transmit mulțumiri publice tuturor cadrelor medicale din linia întâi, care și-au dovedit profesionalismul în tratarea și îngrijirea pacienților infectați cu Sars-Cov2”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu