Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, susținere totală pentru avocatul Bogdan Ilea

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu și-a arătat toată susținerea pentru candidatul PNL la Senatul Românie, avocatul Bogdan Ilea. 

Dinu Iancu Sălăjanu este de părere că Bogdan Ilea este cel mai potrivit pentru Senatul României, având în vedere că este tânăr și un avocat foarte bine pregătit.

"Dragi sălăjeni vreau să vă spun câteva vorbe despre candidatul care deschide Partidului Național Liberal pentru Senatul României, Bogdan Ilea. Mulți dintre voi îl cunoașteți fie ca avocat, fie ca decan al Baroului Sălaj. Un om extrem de tânăr pentru anvergura acestei funcții. 

Cred însă că tocmai acest statut îi garantează o calitate fără de care Senatul nu poate funcționa: aceea a unui avocat foarte bine pregătit. Partidul Național Liberal a promis o schimbare în Sălaj iar Bogdan Ilea respectă întru totul profilul acestei schimbări. Pe de-o parte tânăr și ambițios, cu idei și idealuri, pe de altă parte matur și bine pregătit, cu o vastă expertiză pentru a face față provocărilor impuse de poziția de senator. Cred că pentru atingerea dezideratului nostru comun, acela de a dezvolta județul Sălaj în următorii 4 ani, avem nevoie ca noi toți, sălăjenii, să fim reprezentanți în senatul României de oameni ca Bogdan Ilea", spune Dinu Iancu Sălăjanu. 

Adauga comentariu