Preotul zălăuan Cristian Terheș a uitat ce partid l-a trimis în Parlamentul European

Fostul preot Cristian Terheș a dispărut din peisajul politic după ce a devenit europarlamentar din partea PSD. După ce în campania de la europarlamentare era foarte activ, conectat la problemele sălăjenilor și tot timpul alături de cei din culoarea roșie în campanie, acum Terheș a cam uitat din ce partid face parte. Acest lucru a fost sesizat și de susținătorii PSD care îl urechează pe Terheș pentru că în campania Vioricăi Dăncilă a fost ca inexistent.

Terheș este tras la răspundere de susțintorii PSD pentru absența de care a dat dovadă în campania Vioricăi Dăncilă. Aceeași alegători speră însă să-l vadă mai activ pe Terheș în campania pentru turul al doilea.

Să mai spunem că Terheș nu are o relație prea deosebită nici cu liderii PSD Sălaj.  În seara alegerilor, când au apărut primele exit-polluri, Terheș stătea într-o cămpruță separat de liderii Marc, Ciunt sau Ghoerge Pop care comentau pe marginea rezutlatelor. Terheș însă nu părea tare interesat de scorul Vioricăi Dăncilă ci mai degrabă de cum să scape odată de toată nebunia asta cu alegerile. 

Adauga comentariu