Premii speciale și diplome pentru consecvență obținute de elevii sălăjeni la Olimpiada Națională de Geografie de la Târgu Mureș

Trei elevi sălăjeni au obținut premii speciale și diploma pentru consecvență la Olimpiada Națională de Geografie, desfășurată în perioada 29 aprilie - 5 mai la Târgu Mureș. Premii speciale au fost obținute de Nosal Iulia elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Silvania” Șimleu Silvaniei, profesor îndrumător Oltean Daniela și Goia Călin elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor îndrumător Păștean Camelia.

Diploma pentru consecvență, diplomă ce se acordă pentru cel puțin trei participări la etapa națională a fost obținută de Brisc Andrei elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor îndrumător Abrudan Ioan și Goia Călin elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor îndrumător Păștean Camelia. Lotul sălăjean a fost însoțit de profesoara Oltean Daniela de la Școala Gimnazială ”Silvania” Șimleu Silvaniei, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Ministerul Educaţiei organizează în fiecare an olimpiadele şcolare și concursuri de performanță ce reunesc cei mai talentați elevi în toate domeniile. În acest an, la Olimpiada Națională de Geografie pentru clasele VIII-XII au participat 350 elevi din toate judeţele ţării, 50 de profesori însoțitori și 45 de profesori, membri ai Comisiei Centrale. Probele s-au desfășurat la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureş.

Adauga comentariu