Premii speciale pentru două eleve din Sălaj la Concursul Interdisciplinar de Limba și literatura română și religie „Cultură și Spiritualitate Românească„

În perioada 15-19 mai 2019 la Putna, județul Suceava, s-a desfășurat Concursul Interdisciplinar de Limba și literatura română și religie „Cultură și Spiritualitate Românească” pentru elevii de gimnaziu. Județul Sălaj a fost reprezentat de două eleve. Petra Maria Jurcău, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, îndrumători Doina Porcar profesor de limba română și Luminița Mandiuc profesor de religie, a obținut Premiul Special al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Premiul Special al Mănăstirii Putna „Iorgu Toma”și mențiune la proba de proiect.

Alisa Roberta Andreica, elevă în clasa a VIII-a la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, profesori îndrumători Mihaela Popa și Liviu Măcelar a fost laureată cu Premiul Special al Muzeului Național al Bucovinei, Premiul Special al Mănăstirii Putna „Sfântul Daniil Sihastrul” și mențiune la proba de proiect. Cele două eleve au fost însoțite la Putna de profesoara Doina Porcar de la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei. Din Comisia Centrală de Evaluare a făcut parte și Claudia Boha, inspector școlar de religie, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Adauga comentariu