Prefectul Sălajului, făcut PRAF de sindicaliști după ce mai mulți polițiști au fost agresați de clanurile de rromi din județ

Prefectul județului Sălaj, Florin Florian, a fost luat în vizor de președintele sindicatului Cartel Alfa, Laurențiu Giuruțan. Acesta din urmă îl critică dur pe prefect pentru că tratează cu superficialitate problemele reale din județ și anume faptul că tot mai multe clanuri de rromi încep să-și facă de cap în județ fără a putea fi oprite de cineva. Ieșirea în public împotriva prefectului vine după ce zilele trecute polițiștii din Someș Odorhei au avut probleme cu mai mulți etnici rromi. 

"Constat cu stupefacție înmulțirea îngrijorătoare a actelor de agresiune împotriva polițiștilor aflați în misiune de aplanare a unor conflicte în special în comunitățile țigănești. Dupa cazul de la Buciumi, ultimul cel de la Someș Odorhei pune capac tăcerii și indolentei autorităților statului,care ar trebui sa vina in protejarea funcționarului aflat în condiții periculoase în exercitate funcției.

Este inadmisibil ca și instituție a prefectului,reprezentant al guvernului în teritoriu sa nu ai o reacție punctuala pe aceste cazuri mă repet tot mai dese in ultima vreme,de agresare a polițiștilor aflați în misiune.Ca reprezentant sindical al polițiștilor cer public parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou sa informeze cetățenii de ce mai sunt libere acele persoane care au agresat polițiștii aflați în misiune în Someș Odorhei?! De asemenea vreau va informez că împreună cu juristul Cartelului Alfa,lucram la o sesizare pe care o sa o depunem la CSM la inspecția Judiciară,pentru aceste soluții în cazuri de violențe asupra colegilor noștri polițiști aflați în misiune. Cerem de asemenea prefectului județului Sălaj,sa ne comunice atribuțiile și rezultatele in exercitarea funcției a serviciului pentru rromi din subordinea domniei sale", a declarat Laurențiu Ghiuruțan. 

Adauga comentariu