Prefectul județului Sălaj este recunoscător cetățenilor pentru respectarea în mod exemplar a măsurilor aplicate

Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj și-a exprimat mulțumirea față de situația îmbunatățită la nivel județean, in ceea ce priveste trendul descendent al persoanelor infectate cu virusul Sars Cov-2 și este recunoscător cetățenilor, pentru faptul că au înțeles și au respectat în mod exemplar măsurile aplicate la nivel național și mai ales cetățenilor din localitățile carantinate, unde măsurile au fost mai restrictive.

În județul Sălaj, numărul cazurilor pozitive de coronavirus înregistrate în ultimele zile a scăzut. Astfel, în localitățile carantinate s-a ajuns la o rată a incindenței semnificativ mai mică, ceea ce ne dă speranțe că la finele celor 14 zile, carantina va fi ridicată.

 “Aceste rezultate bune se datoreză în primul rând populației, care a înțeles cât este de important să se respecte regulile stabilite, astfel încât să trecem cu bine peste momentele grele. Mulțumesc și autorităților pentru buna gestionare a situației. Totuși, lupta nu s-a încheiat, dar sunt pe deplin convins, că populația județului Sălaj se va comporta în continuare la fel de bine ca până acum.”- a declarat prefectul județului Sălaj, Marcel Virgil Țurcaș.

Adauga comentariu