PORTRET. Paul Ardelean, unul dintre cei mai îndrăgiți DJ de club din Sălaj

Paul Ardelean este unul dintre cei mai vechi și cei mai îndrăgiți DJ de club din Sălaj. În activitate de peste 16 ani, Paul a mixat în majoritatea cluburilor din județ, începând de la Desire din Românași, până la Sâg, Club A sau Millennium din Zalău. A ajuns în timp să facă o grămadă de bani doar din dedicații, dar și-a câștigat respectul datorită faptului că a băgat în seamă și clientul liniștit, care nu își permite să arunce cu bani în stânga și-n dreapta. 

Activitatea a început-o în anul 2003 la restaurantul Desire din Românași. A mixat chiar de la deschiderea localului. În această meserie a ajuns prin intermediul fratelui său. Paul frecventa discoteciile din județ, iar la Sâg, într-o seară, în urmă cu 16 ani, fratele acestuia i-a arătat cum se mixează. A început apoi să exerseze și să prindă experență. Paul povestește că la început avea doar 3 CD-uri de pe care punea muzică, iar astăzi a rămas cunsocut drept DJ-ul cu CD-uri. 

Paul susține că de la început a avut numeroși clienți la cluburile unde a mixat. La Desire a avut chiar și o mie de persoane pe noapte. De la localul din Românași s-a mutat la Zalău, la Club A și la Old Times, iar apoi a mai fost prin numeroase cluburi din întreg județul.

A ajuns în urmă cu doi ani DJ la clubul Vintage din Zalău , unde, susține acesta, a crescut numărul de clienți în mod spectaculos. A plecat de la Vintage la Millennium și la Season Pool. Aici a luat-o de la zero și a ajuns să aibă sute de persoane în club. Sâmbăta merge de rupe, exclamă Paul despre activitatea din clubul zălăuan. 

Paul mixează în general muzică comercială, dar are program pe toate gusturile și pentru oricine. Susține că nu vrea să meargă să mixeze în alte județe, deși a fost chemat, deoarece între el și clienți s-a legat și o relație de prietenie. 

Paul spune că la ora actuală a cam rămas singurul DJ de club autentic, care să facă din asta un job. 

Show-urile lui Paul sunt îndrăgite de public, având numeroase experiențe plăcute la Millennium și Season Pool, inclusiv baluri ale bobocilor, petreceri de absolvire, petreceri cu muzică sută la sută românească și multe, multe altele. 

Adauga comentariu