Polițiștii se omoară între ei; conducerea IPJ Salaj spune... nimic? La ce sa te și aștepți de la o conducere recrutata din sursa externa

Doi polițiști s-au bătut ca orbii după un chef organizat de Poliția Simleu Silvaniei, iar unul dintre ei a fost la un minut de moarte. A fost salvat de un trecător, care l-a văzut aruncat in sant și a sunat la 112.Dupa mai multe cercetari, in casa polițistului agresiv anchetatorii susțin ca au găsit inclusiv droguri.

Și in tot acest timp, de aproape o jumătate de an, conducerea IPJ Salaj... doarme?! Șefii din IPJ baga capul in pământ ca struțul si nu fac nicio afirmatie publica despre eveniment. Nicio explicatie. Nimic, parca nu ar fi fost.

Știți de ce? Pentru ca și ei au fost la acel chef. Și mai știți de ce? Pentru ca, probabil, nu sunt in stare sa gestioneze situațiile delicate. Ei sunt obișnuiți sa fie puși doar intr-o imagine pozitivă. Nu accepta critica, nu accepta greșeala. Și la ce sa te aștepți de la o conducere a IPJ Salaj formată inclusiv cu persoane recrutate din sursa externa, așa cum este chiar și inspectorul șef, Aurel Stirb.
 
Credem însă ca acum, in ceasul al 12-lea, poate iese public și domnul inspector șef Știrb cu un punct de vedere, pe langa celebrele clisee "facem cercetari"; "daca situatia o impune". Ce situatie domnule Stirb? Trebuia sa moara cineva ca sa impuna situatia ceva? Reamintim conducerii IPJ Salaj ca un polițist a fost la un minut de moarte, asta chiar la un eveniment oficial al IPJ. Dumneavoastra vi se pare ca e puțin lucru? Pai dacă voi nu va ocupați de astfel de cazuri si nu iesiti in fata cetatenilor cu explicatii publice, cum vreti ca noi, cetățenii, care va dam salarii de zeci de milioane, sa mai avem încredere in voi? 

Șeful poliției din Simleu Silvaniei încă nu a zis nimic - nici măcar la presa de casa a Inspectoratului. Seful Politiei Simleu Silvaniei chiar nu are responsabilitate in acest caz? Chiar tace?!

Asteptam sa se întâmple o tragedie ca sa iesiti din bârlogul confortului?

Adauga comentariu