Polițistii sălăjeni susțin vaccinarea împotriva CORONAVIRUS. VIDEO

Polițiștii sălăjeni susțin ”maratonul vaccinarii” de la sfârșitul acestei săptămâni. Pentru acest demers, polițiștii au realizat un clip prin care scot în evidență importanță vaccinării.

Așadar, în perioada 11-13 iunie, orice persoană nevaccinată cu vârsta de peste 12 ani, se poate vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate, la o nouă ediţie a Maratonului din parcarea Value Center. Copiii şi tinerii cu vârste între 12 şi 18 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau tutore.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare.

Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson, în următoarele interval orare:
Vineri, 11 iunie – 15.00 -21.00
Sâmbătă, 12 iunie – 9.00-21.00
Duminică, 13 iunie – 9.00-21.00

 

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Direcția de Sănătate Publică Sălaj, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”, cu sprijinul Kiss FM, Magic FM și City Radio.

Adauga comentariu