Poliția Sălaj a devenit cu Miron Știrb "la butoane" un sat fără câini

În Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj este nevoie URGENTĂ de un suflu nou. La conducerea Poliției, de peste un an de zile, se află domnul Miron Știrb. Iar de atunci, Poliția Sălaj pare un sat fără câini.
 
O problemă gravă apărută din timpul domniei lui Știrb este lipsa de comunicare a inspectoratului. Atât Iosfi Ghiurca, cu toate problemele lui pe cap, cât și Ovidiu Dosa, au fost doi inspectori șefi care au știut să țină polițiștii sub control, nu să își facă de cap și au fost deschiși comunicării. Niciodată în timpul lui Ghiurca sau a lui Dosa nu s-a pus problema ca informațiile din IPJ să fie SECRETE.
 
Sub conducerea lui Știrb însă se întâmplă lucruri care de care mai stranii. Polițiștii fac exces de zel, opresc mirese în trafic, se bat între ei, se aude că mai consumă și câte o substanță interzisă, mai merg băuți la serviciu și multe altele. Într-un cuvânt, fiecare face ce vrea el în IPJ Sălaj.
 
Dar nu poți să te aștepți la nimic bun, atunci când te gândești că domnul inspector șef a muncit pe vremuri la serviciul de înmatriculări.
 
Și dacă tot vorbim de IPJ Sălaj, vă spunem un secret... în birourile ofițerilor este agitație mare. Majoritatea ofițerilor cu studii și vechime au așteptat să se scoată la concurs postul de inspector șef pentru a se face puțină ordine în instituție.

Adauga comentariu