PNȚCD Sălaj vrea să aducă bunăstare în Sălaj și Zalău cu un antreprenor și cu un condamnat la închisoare cu suspendare pentru vot multiplu (VIDEO)

Gheorghe Stanciu și Alexandru Mureșan, primul candidat la președinția Consiliului Județean Sălaj, iar al doilea la funcția de primar al orașului Zalău, și-au lansat azi, în cadrul unei conferințe de presă, proiectele cu care vor să aducă bunăstare sălăjenilor. Alături de cei doi candidați s-a aflat și europarlamentarul Cristian Terheș, președintele PNȚCD Sălaj. 

Cristian Terheș a spus că mesajul partidului este acela de a aduce bunăstare acasă, în Sălaj. De asemenea, strategia PNȚCD Sălaj se bazează pe doi piloni foarte importanți, susținerea segmentului economic, a tot ce înseamnă antreprenoriat și mediul de afaceri. Al doilea pilon este educația. Sălajul nu se va putea ridica fără să aibă o educația modernă. 

Candidatul PNȚCD la președinția Consiliului Județean Sălaj este Gheorghe Stanciu, un antreprenor de succes cu mai multe afaceri. Stanciu spune că județul Sălaj se poate dezvolta economic prin crearea de locuri de muncă, prin aducerea de investitori. 

Alexandru Mureșan este candidatul PNȚCD Sălaj la fotoliul de primar al Zalăului. Mureșan este profesor lde informatică la Colegiul Tehnic ”API” Zalău și fost director al APIA Sălaj şi al Casei Corpului Didactic. Alexandru Mureșan are un trecut pătat de o condamnare la închisoare cu suspendare (doi ani în prima instanță, iar Curtea de Apel Cluj i-a înjumătățit pedeapa) după alegerile europarlamentare din 2009, când a fost prins că a votat de mai multe ori pe liste suplimentare în Ileanda, Bălan, Băbeni şi Lozna, potrivit adevărul.ro

Alexandru Mureșan susține că poate aduce bunăstare în Zalău prin dezvoltarea turismului, modernizarea și eliminarea pilelor din educației și prin atragerea de fonduri pentru cadrele didactice având în vederea situația din prrezent. 

 

 

 

 

Adauga comentariu