PNȚCD Sălaj dispare din peisaj. Aurelian Pavelescu a cerut dizolvarea. Toni Criste, președinte PNȚCD Sălaj: ”Își dorește să aibă și la Zalău ceea ce eu numeam ”PNȚ-aripa PSD”

PNȚCD Sălaj dispare din Sălaj. Președintele organizației județene Sălaj a avut azi o postare foarte interesantă pe pagina oficială de Facebook. Toni Criste spuen că PNȚCD Sălaj trebuie dizolvată la unițiativa lui Aurelian Pavelescu - președinte PNȚCD - un apropiat al liderului social-democrat, Liviiu Dragnea. 

Criste spune că a aflat pe surse cum că PNȚCD Sălaj se va dizolva, iar el nu mai trebuie să fie președinte în Sălaj.

”Am aflat, pe surse, cum altfel, deși am cerut o informare pe cale oficială și evident, n-am primit, că Aurelian Pavelescu a decis că Organizația Sălaj a PNȚCD trebuie dizolvată, mai precis că eu nu mai trebuia să fiu președinte. El a decis, cei din jurul lui au executat. Desigur, vor fi invocate tot felul de motive statutare, dar este evident faptul că pe Aurelian Pavelescu și comp. i-a deranjat faptul că noi în Sălaj și eu ca președinte am vrut să rămânem …țărăniști. Adică opozanți ai PSD. Își dorește să aibă și la Zalău ceea ce eu numeam ”PNȚ-aripa PSD”. Din momentul în care a decis să sprijine PSD, iar noi ne-am opus, mai mulți membri ai Biroului Județean de Conducere al PNȚCD Sălaj am primit diferite ”oferte” din partea mai multor partide. Eu am ales să rămân în PNȚCD, dar asta nu a contat în fața celui ce se crede un fel de Dragnea în miniatură. Am condus PNȚCD Sălaj cum am știut și cum am putut mai bine. Am sperat și luptat până în ultimul moment, cred că am făcut ceea ce trebuia, am sentimentul datoriei împlinite. Nu știu ce va fi de aici încolo, dar știu că ceea ce nu-i cu putință la oameni e cu putință la Dumnezeu”, este postarea lui Toni Criste. 

Adauga comentariu