PNL Sălaj a fost executat silit pentru o datorie către furnizorul de gaz

În dosarul 5404/337/2016 PNL Sălaj a fost chemat în instanță pentru o datorie de pe care o avea față de E-ON Gaz. Printr-o sentință a Judecătoriei Zalău, Partidul Național Liberal Sălaj a fost executat silit de Biroul Executorului Judecătoresc Șortan Ioan Călin. PNL Sălaj a fost executat silit pentru o creanță în cuantum de 1.850 de lei. 

"Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de către petentul ŞORTAN IOAN CĂLIN, executor judecătoresc din cadrul BIROULUI EXECUTORULUI JUDECĂTORESC ŞORTAN IOAN CĂLIN, cu sediul în Cluj Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 21, ap. 6, Jud. Cluj, privind pe creditoarea EON ENERGIE ROMÂNIA S.A., cu sediul în Tg. Mureş , str. Justiţiei nr. 12, Jud. Mureş şi pe debitorul PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL –FILIALA SĂLAJ, cu sediul în Zalău, str. Unirii nr. 15, Jud. Sălaj. Încuviinţează în favoarea creditoarei EON ENERGIE ROMÂNIA S.A., executarea silită împotriva debitorului PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL –FILIALA SĂLAJ, în temeiul titlului executoriu constând în Sentinţa civilă nr. 4976 din 24.06.2016 pronunţată de Judecătoria Botoşani în dosar nr. 6084/193/2016, cu privire la creanţa creditoarei în cuantum de 1.850,87 LEI, reprezentând debit stabilit prin titlu executoriu, astfel cum aceasta rezultă din cererea de încuviinţare a executării silite formulată de către executorul judecătoresc, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Autorizează creditoarea EON ENERGIE ROMÂNIA S.A., să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu - Sentinţa civilă nr. 4976 din 24.06.2016 pronunţată de Judecătoria Botoşani în dosar nr. 6084/193/2016 . Încuviinţarea executării silite este de drept valabilă şi pentru titlurile executorii care se vor emite de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate şi produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac.", se arată în sentința Judecătoriei Zalău. 

Sentința finală s-a dat pe data de 4.01.2017, însă pentru că acest subiect nu s-a tratat până acum în presa locală sau națională, am considerat de interes să arătăm și minunsurile celor din PNL, nu doar gafele PSD. 

Adauga comentariu