PNL Salaj a facut-o "de oaie"! Echipa de comunicare si-a batut joc de primarul liberal din Cizer care a organizat Masurisul Oilor de la Pria

Degeaba s-a zbatut primarul liberal din Cizer sa duca o turma de oi la Masurisul de la Pria, ca tot a fost faultat. Si a fost faultat chiar de catre oamenii care sunt  pusi sa se ocupe de imaginea pozitiva a partidului.

Echipa de comunicare a PNL Salaj si-a batut astazi joc de primarul PNL din comuna Cizer, Ioan Patcas. Si nu doar de primar, ci si de presedintele partidului, Lucian Bode.

Dimineata buna, pe toate conturile de facebook a PNL Salaj s-a distribuit o stire scrisa de colegii din presa locala de la Graiu Salajului unde se scria, din necunostinta de cauza, ca "Masurisul oilor de la Pria s-a tinut si anul acesta fara oi". Fara a merge pe teren si a vedea evenimentul, ziaristii au reusit sa scoata o astfel de perla din joben.

Va dati seama ca stirea este un fals deoarece o turma de oi a fost prezenta pe toata durata evenimentului intr-un tarc in apropierea scenei de spectacol, lucru remarcat si de armata PNL-ista, in frunte cu Lucian Bode, care a participat la eveniment. Ba chiar artistii de muzica populara care au urcat pe scena s-au si fotografiat langa tarcul cu oi. 

Cu toate acestea, echipa PNL de comunicare a tinut sa distribuie pe facebook stirea in care se scria ca la Masurisul Oilor de la Pria, organizat de colegul lor de partid, Ioan Patcas, nu a fost nicio oaie.

 

Nu-i putem acuza pe colegii de la Graiul Salajului ca au scris o asemenea stire, pentru ca e greu sa mai faci teren ca jurnalist; insa nu-i intelegem pe liberali. Mai ales ca la eveniment au fost numerosi reprezentanti ai partidului care au facut ochi mari uitandu-se la oi.

Am fost inspirati sa pastram imaginea cu dovada in care se vede clar ca pe contul PNL de facebook s-a facut misto de primarul din Cizer - care s-a zbatut sa organizeze evenimentul asa cum a stiut mai bine. Spunem ca am fost inspirati pentru ca dupa 4 ore de la postarea materialului, mai marii partidului si-au dat seama de gafa si au tinut sa le spuna colegilor sa stearga postarea.

Din echipa de comunicare a PNL Salaj care are poate posta pe facebook din partea partidului face parte Paul Maghiu, purtatorul de vorbe; Ana Tudoran, angajata lui Daniel Buda; dar si presedintele organizatiei de femei si presedintele organizatiei de tineret.  

Adauga comentariu