PLUS Sălaj, acuzat că a furat sloganul unei organizații civice din Zalău. "Nici măcar nu l-au scris corect gramatical", susține liderul mișcării Reușim Împreună

Liderul mișcării civice Reușim Împreună - Lumea RRR, Laurențiu Ciocoi îi acuză pe cei din PLUS Sălaj (partidul lui Dacian Cioloș, în alianță cu USR) că i-au furat sloganul. Ba mai mult, acesta susține că cei din PLUS nici măcar gramatica limbii române nu o știu astfel că au gafat-o într-o postare pe facebook.

Sloganul celor de la Lumea RRR este "Implică-te", slogan pe care îl au încă din anul 2016, pe când cei de la PLUS Sălaj au început să folosească ieri în postările de pe facebook sloganul "Implică-te și tu". 

Laurențiu Ciocoi susține că cei de la PLUS i-au furat sloganul, dar nici să-l scrie corect nu au știut. Ciocoi arată clar că "impllică-te și tu" este o eroare gramaticală de clasa a IV-a deoarece implică-te și tu s-ar traduce "tu să te implici și tu", susține acesta.

"Le-am zis să-și modifice sloganul că e greșit gramatical. Și le-am mai zis așa: dacă tot furați slogane și nu le înțelegeți însemnătatea, măcar folosiți corect limba română", susține Ciocoi. 

Laurențiu Ciocoi este cel care a organizat protestul împotriva Vioricăi Dăncilă la vizita sa din Zalău, dar și cel care a sprijinit activ campania #șîeu. Ciocoi s-a remarcat și în diferite cauze umanitare reușind să strângă bani pentru a sprijini mai multe cazuri din oraș, așa cum a fost cazul Florin Răcoare. Acesta a fondat în 2016 mișcarea civică Reușim Împreună - Lumea RRR, pe care vrea să o transforme într-o asociație care să susțină cauzele zălăuanilor din toate categoriile sociale. 

Adauga comentariu