Planuri mărețe pentru viitorul orașului Șimleu Silvaniei. Cristian Lazăr: ”Intenția mea este aceea de asigura o modernizare accelerată a orașului Șimleu Silvaniei și în același timp să răspundă prompt nevoilor și problemelor cetățenilor”

Noul președinte al organizației PNL Șimleu Silvaniei, ce-i drept interimar, este Cristian Lazăr, un tânăr avocat de 27 de ani. Lăzar este fiul actualului viceprimar, Radu Lazăr și cel care a luat atribuțiile de primar după demisia lui Septmiu Țurcaș.

Cristian Lăzar spune că este onorat de decizia Comitetului de Coordonare Local de a-l desemna președinte interimar al PNL Șimleu Șilvaniei. 

”Sunt onorat de decizia Comitetului de Coordonare Local de a mă desemna ca președinte interimar al organizației PNL Șimleu Silvaniei. Acest lucru mă obligă si îmi dă responsabilitate pentru că  rezultatele dovedesc că organizația PNL Șimleu Silvaniei este organizația fanion a județului prin prisma performanțelor politice obținute. Stiu bine ce am de făcut. Sunt multe lucruri, iar succesul pe mai departe înseamnă implicare totală și o organizare adaptată nevoilor orașului”, spune Cristian Lazăr. 

Cristian Lazăr și-a ”făcut temele” în ceea ce privește organizația din Șimleu. Avocatul de 27 de ani vrea să structureze o organizație unită în jurul unui țel: acela de asigura o modernizare accelerată a orașului Șimleu Silvaniei și în același timp să răspundă prompt nevoilor și problemelor cetățenilor acestuia.

”Intenția mea este aceea de a structura pe mai departe o organizație unită în jurul unui singur țel: acela de asigura o modernizare accelerată a orașului Șimleu Silvaniei și în același timp să răspundă prompt nevoilor și problemelor cetățenilor acestuia. Un semnal pe care vreau să-l lansez este și acela că indiferent de aria de expertiză, porțile acestei organizații sunt deschise larg tuturor acelora care își doresc și ei un viitor puternic și frumos pentru acest oraș. Sunt sigur că vor veni alături de noi. Când vine vorba de schimbarea feței acestui oraș, vom avea grijă să fie cât mai multă administrație, și cât mai puțină politică. Sunt conștient că măsura în care vom  raspunde nevoilor orasului va fi și măsura dezvoltării organizatiei si de aceea consider că trebuie să punem interesului cetățeanului înaintea interesului politic. Sunt sigur că acum este cel mai bun moment ca Sălajul și orașul Șimleu să crească și să se modernizeze. Avem un ministru care face performanță în Guvern, un Consiliu Județean cu motoarele turate, avem reprezentanți în structurile centrale,  prin urmare: premise și o conjunctură extrem de favorabilă dezvoltării”, a mai precizat Cristian Lazăr. 

Adauga comentariu